E=MC²

#3. Heet, heter, heetst


heet heter heetst

Hitte

Een onderwerp kiezen voor een blog was deze week niet heel lastig kan ik je zeggen. De hitte voerde de boventoon. Het was simpelweg hét gesprek van de dag. ’Wát een hitte hè!’, hoor je wanneer je in de schaduw staat bij een tankstation. ‘Poeh poeh wat is het toch warm’, klaagt half Nederland via social media. Wanneer de temperaturen stijgen boven de 25 graden is het weer het gesprek van de dag.

verder lezen
E=MC²

#2. Wie luistert er nu nog écht tegenwoordig?


Wie luistert er nu nog echt tegenwoordig

Energie = Makkelijkere Communicatie tussen 2 personen

“Een van onze sterkste wapens is de dialoog”
-Nelson Mandela.

Een dialoog is zoveel interessanter dan alle discussies zoals die vandaag de dag gevoerd wordt. Een dialoog is namelijk een gesprek tussen verschillende mensen, waarin een vrije gedachtewisseling plaatsvindt. Deze gedachtewisseling kan tot nieuwe inzichten leiden bij de betrokkenen. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan.

verder lezen
E=MC²

#1. Dennis Nieuwenhuys gaat bloggen!


Dennis Nieuwenhuys

Hoe (ver)oordeel jij?

Het is alweer juli. We zijn halverwege 2019. Tijd voor een terugblik op het eerste gedeelte van dit jaar en tijd voor een juiste focus op de komende zes maanden.

Wat mij is opgevallen is dat wij mensen elkaar steeds minder begrijpen. En nee, ik ga het hier niet hebben over de Venus vs Mars theorieën, maar een mens trachten te begrijpen is schijnbaar zo moeilijk en complex dat het makkelijker is om over hem of haar te oordelen en vooral ook te veroordelen; want waarom moeilijk doen als het makkelijker kan toch?

verder lezen
E=MC²

Maak kennis met Mr. Cube


Mr. cube

Mr. Cube

E=MC2 bestond onlangs alweer 15 jaar. Ik ben megatrots op mijn team en onze prachtige projecten. Wij introduceren thans Mr Cube als de mascotte van ons bedrijf. Zoals je ziet is ‘ie met een knipoog op mij geïnspireerd  Met de M van Massa, de E van energie en de C van snelheid.

verder lezen
Beurs - E=MC²

Bezoek ons op de Provada vastgoedbeurs


PROVADA 2018 - E=MC2 - HAL 11-STAND 28

PROVADA

Van 5 tot 7 juni vindt in de RAI in Amsterdam weer de PROVADA plaats, de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het evenement wordt jaarlijks door tienduizenden vastgoedprofessionals bezocht om kennis, inspiratie en contacten op te doen of aan te halen. Het hoofdthema van deze editie is educatie, innovatie en integratie. Maar ook stedelijke transformatie, circulaire gebiedsontwikkeling en de rol van de corporatie krijgen er volop aandacht. Naast de beursvloer, waar honderden deelnemers zich presenteren, zijn er tal van netwerk- en forumbijeenkomsten en themapleinen georganiseerd. Kortom, een groots evenement in de branche.

verder lezen
error: Ooops...dat werkt niet!
WhatsApp ons!