Horeca / hotel

HORECA INRICHTING

E=MC² is gespecialiseerd in horeca inrichting. Wij zijn een klankbord voor het ontwerpen en realiseren van kwalitatief hoogwaardige inrichting. Hulp voor de sfeer en uitstraling bij binnenkomst, de inrichting voor en achter de bar; dat alles afgestemd op uw gasten of publiek, buiten of binnen een rookruimte. Meer creativiteit, flexibiliteit bij meerwerk, vooral service en klantgericht handelen. Wij nemen uw zorgen uit handen. Wij beseffen met welke verlangens uw klanten juist voor uw onderneming kiezen. Onderscheidend in inrichting, comfort en sfeer kunt u zo uw gasten koesteren zodat zij zich in uw ruimtes thuis gaan voelen. Duurzaam en ergonomisch tegen een scherpe prijs.

 

HOTEL INRICHTING

E=MC² is ook gespecialiseerd in hotel inrichting. We zijn een klankbord voor het ontwerpen en realiseren van kwalitatief hoogwaardige inrichting. Van balie, ontvangstruimten, hal of vergaderzalen tot slaap- en badkamers. Met veel creativiteit, flexibiliteit, service en klantgericht handelen, nemen wij uw zorgen uit handen. Wij beseffen met welke verlangens en verwachtingen al uw gasten juist naar uw hotel komen. Het comfort, de sfeer en de emotionele gevoelens welke uw gasten beleven wanneer zij door uw hotel stappen betekenen voor ons dat uw hotel duurzaam en ergonomisch tegen een scherpe prijs ingericht moet zijn.

Onze diensten en werkzaamheden

Heeft u een vraag over de diensten en/of producten van E=MC² totale projectinrichting? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op nummer 023 – 557 87 72. U kunt ook hieronder uw bericht achterlaten, wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Vraag het ons

Waarom E=MC2 ?

Op zoek naar een totaaloplossing?

nl_NLNL