Verhuizen

Verhuizen

Tijdens en na onze inrichtingswerkzaamheden zijn er met een zeer grote waarschijnlijkheid ook verhuisbewegingen noodzakelijk. Kasten dienen te worden uitgeruimd, meubilair dient te worden gedemonteerd en verplaatst. Onze ervaren en zeer gemotiveerde verhuizers staan u met raad en daad bij om uw spullen zonder schade op de kortst mogelijke termijn van lokatie A naar B verplaatsen.

Verhuizing

Als klant van E=MC² ontvangt u ruim voor de verhuizing kosteloos een aantal van onze sterke Einstein-verhuisdozen. In samenspraak met onze verhuiscoördinator wordt een terdege verhuisplan gesmeed om uw verhuizing met militaire precisie te laten verlopen. Indien er rollend materieel of andere specialistische apparatuur om bijvoorbeeld uw kluis te verhuizen benodigd is dan is dit materieel voorhanden exact wanneer het er moet zijn. Geen onnodig wachten, maar met een hoge mate van efficiency uw verhuizing laten verlopen. Dus echte raad en daad met E=MC²!

Onze diensten en werkzaamheden

Heeft u een vraag over de diensten en/of producten van E=MC² totale projectinrichting? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op nummer 023 – 557 87 72. U kunt ook hieronder uw bericht achterlaten, wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Staat uw gewenste dienst er niet tussen? Vraag het ons

Waarom E=MC2 ?

Op zoek naar een totaaloplossing?

nl_NLNL