Systeemplafonds

Het perfecte plafond is onopvallend en functioneel. Het is sfeerbepalend voor een ruimte maar doet dat zonder de aandacht te trekken. Daarnaast sluit het naadloos aan op de wanden en biedt het alle mogelijkheden voor de plaatsing van verlichting en andere installaties.
Systeemplafonds op maat bij E=MC² totale projectinrichting. Geef je ruimte een upgrade.

groot assortiment systeemplafonds

E=MC² biedt een breed scala aan systeemplafonds, waardoor je altijd de juiste keuze kunt maken. Of je nu kiest voor een tegelplafond, plaatplafond, lamelplafond, gips/vinyl, aluminium, hout, mineraalvezel of metal-studplafond, wij zorgen ervoor dat je precies weet welk type het beste bij jouw ruimte past. Daarbij leggen we helder uit wat de verschillen zijn tussen deze opties, zodat je met zekerheid de meest geschikte oplossing kunt selecteren. Bovendien helpen we je graag om alle voordelen en toepassingen van elk type systeemplafond te begrijpen, zodat je de perfecte match vindt.

voordelen

Onze systeemplafonds bieden daarnaast een breed scala aan voordelen, waaronder verhoogde esthetische waarde, aanzienlijke akoestische verbeteringen en maximale flexibiliteit. Bovendien zijn ze energie-efficiënt, onderhoudsarm en extreem duurzaam. Doordat deze plafonds eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met diverse installaties, zijn ze zeer veelzijdig. Ons ervaren team zorgt daarnaast voor een snelle en efficiënte installatie. Daarom bieden wij deskundig advies en klantgerichte service, vanaf het ontwerp tot de installatie en uitgebreide nazorg.

Waarom e=mc²?

Hoogwaardige systeemplafonds voor elke ruimte

Ontdek ons ruime assortiment aan systeemplafonds van toonaangevende merken, waardoor je de beste keuzes kunt maken. Verhoog de akoestiek, verbeter de esthetiek en optimaliseer de functionaliteit van jouw ruimte met onze eersteklas plafondoplossingen.

Bij E=MC² Totale Projectinrichting leveren wij op maat gemaakte systeemplafonds die naadloos aansluiten op jouw specifieke wensen. Of je nu een kantoor, bedrijfsruimte of winkelpand wilt optimaliseren, wij bieden een plafondoplossing die zowel functioneel als esthetisch perfect in balans is. Doordat we samenwerken met topmerken, garanderen we de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Heb je vragen over onze systeemplafonds of wil je ontdekken hoe we jouw ruimte kunnen verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bij E=MC² Totale Projectinrichting werken we uitsluitend met de meest gerenommeerde merken systeemplafonds, zodat we de kwaliteit en duurzaamheid van jouw bedrijfsruimtes kunnen waarborgen. Onze uitgebreide selectie omvat topproducten van Knauf Ceiling Solutions, Rockfon, Ecophon, OWA, Eurocoustic en Heradesign.

Merken systeemplafonds:

Knauf Ceiling Solutions biedt innovatieve en veelzijdige plafondsystemen die de akoestiek en esthetiek van elke ruimte verbeteren. Rockfon staat bekend omdat het uitstekende geluidsabsorptie biedt en een breed scala aan ontwerpopties heeft, waardoor het ideaal is voor moderne en stijlvolle interieurs. Ecophon specialiseert zich in akoestische oplossingen die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn, waardoor ze perfect zijn voor kantoren en commerciële ruimtes. OWA combineert Duitse precisie met hoogwaardige materialen om duurzame en esthetisch aantrekkelijke plafonds te creëren. Eurocoustic levert systeemplafonds met superieure geluidsisolerende eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes waar geluidscontrole essentieel is. Heradesign biedt unieke houtwoloplossingen die een natuurlijke uitstraling combineren met uitstekende akoestische prestaties.

Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij bij E=MC² Totale Projectinrichting jouw ruimte voorzien van systeemplafonds die niet alleen aan jouw functionele eisen voldoen, maar ook bijdragen aan een professionele en aangename werkomgeving. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek en ontdek hoe wij jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen met onze hoogwaardige systeemplafondoplossingen.

Bij E=MC² Totale Projectinrichting leveren we hoogwaardige systeemplafonds die perfect op maat gemaakt zijn voor jouw kantoor, bedrijfsruimte of winkelpand. We begrijpen dat systeemplafonds na verloop van tijd vies kunnen worden of beschadigd kunnen raken, wat de uitstraling en functionaliteit kan beïnvloeden. Heb je vragen over de reiniging en het onderhoud van jouw systeemplafonds? Geen zorgen, wij bieden uitgebreide services aan om jouw plafonds in topconditie te houden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om je verder te helpen!

Wij werken voor

Kwaliteit en vakmanschap

Ons bedrijf inventariseert, visualiseert, coördineert en realiseert totale projectinrichting voor met name kantoorruimtes en hotels op een nieuwe manier. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, zorgen wij ervoor dat onze projecten altijd op tijd en binnen het afgesproken budget worden afgerond.

Totaaloplossing op maat?

Wil je een afspraak maken voor de diensten en/of producten van E=MC² totale projectinrichting? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan alsjeblieft het contactformulier in of bel ons via 023 – 557 87 72.

Je kunt ook je telefoonnummer achter laten, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Waar kunnen we je mee helpen?