Eén partner voor uw hele project

ONZE WERKWIJZE

E=MC² heeft het hele project in eigen hand. Onze interieurarchitecten adviseren, wij bestellen en coördineren leveringen en onze vriendelijke monteurs plaatsen, installeren en werken alles netjes gestructureerd af. Na oplevering laten we alles netjes en schoon achter. Wij zijn tijdens het hele project uw enige aanspreekpunt en we zorgen voor een vlotte voortgang en coördinatie van de werkzaamheden.

SNEL & EFFICÏENT

Onze projecten bestaan uit veel verschillende werkzaamheden die wij door vaste partners laten uitvoeren. De planning is hierdoor volledig in eigen handen, waardoor we ontzettend snel kunnen schakelen en anticiperen. Voorbeeld: als de vloer twee dagen eerder klaar is dan verwacht, kunnen de systeemwanden ook twee dagen eerder worden geplaatst en vervolgens het meubilair ook.

UITGEBREIDE SERVICE

Van de meeste bedrijven hoort u na de oplevering helemaal niks meer. Het project is klaar en de relatie wordt beëindigd. Bij ons niet! Een maand na de oplevering nemen wij contact met u op om te kijken of alles nog steeds naar wens is. Eventuele service verlenen we gratis en voor niets. Dit herhalen wij na een half jaar en na een jaar nog eens.

Samenwerken met E=MC² in 4 fasen

1
Kennismaken en wensen in kaart brengen
1
2
Wensen vertalen naar een passende oplossing
2
3
Realisatie & oplevering
3
4
Evaluatie
4

Tijdens dit eerste oriënterende gesprek wordt het eisen/wensenpakket van de opdrachtgever in kaart gebracht. Er wordt een duidelijke inventarisatie gemaakt van de behoeften, de corporate-identity alsmede de routing binnen het pand. Daarnaast wordt er alvast gesproken over mogelijke uitvoerdata alsmede de dag van oplevering. Tot slot worden er een aantal foto’s gemaakt van de bestaande situatie. Het is in deze fase mogelijk ons opdracht te geven tot het uitvoeren van een zogenaamde test-fit. Hierdoor weet de klant direct of alle werknemers ook daadwerkelijk in de ruimte kunnen werken of dat misschien de ruimte juist veel te groot is.

Direct na het oriënterende gesprek spreekt onze accountmanager de case door met iemand van onze afdeling visualisatie. Indien noodzakelijk zal deze persoon op locatie een afspraak maken om de plannen nogmaals door te spreken om te kunnen komen tot de juiste inspiratie. Hier opvolgend zal er gestart worden met het maken van een aantal 2D indelingstekeningen. Indien er vanuit de klant geen digitale tekeningen voorhanden zijn dan maken wij deze desgewenst. Nadat de indelingstekeningen aan de klant gepresenteerd en doorgesproken zijn dan volgt het DO (Definitief Ontwerp). Desgewenst maken wij voor de klant diverse 3D beelden zodat deze het gevoel heeft zo het nieuwe project binnen te stappen. Na het goedgekeurde ontwerp maken wij een begroting waarop per item de kosten inzichtelijk zijn gemaakt. Zodra deze begroting is goedgekeurd kunnen wij starten met de uitvoer.

Aan de klant wordt direct na goedkeuring een duidelijke en overzichtelijke planning ter goedkeuring voorgelegd. In deze planning staan alle handelingen vermeld zodat de opdrachtgever een hands-on gevoel beleeft. Daarnaast is de klant in staat om middels onze E=MC2 -app het project digitaal te volgen. In een voor de klant ingericht portaal kunnen simpelweg de relevante documenten kunnen worden bekeken. Bovendien worden hier de meest recente projectfoto’s geplaatst zodat de klant doorlopend op de hoogte is van de voortgang van het project. Meerwerk zal direct digitaal te raadplegen zijn zodat er achteraf geen verrassingen zijn. In goede harmonie en met duidelijke communicatie wordt het project, vaak nog voor de overeengekomen opleverdatum, gerealiseerd.

Na de oplevering van het project zal met de opdrachtgever een gesprek worden gepland waarin de bevindingen van de klant worden geïnventariseerd. Met deze data kan ons bedrijf zich blijven verbeteren in de race tot perfectie. Tijdens deze evaluatie zullen door ons team eveneens projectfoto’s worden gemaakt welke ook onze toekomstige opdrachtgevers kunnen overtuigen om hun project door ons bedrijf te laten uitvoeren.

WORK WITH US. ALS KWALITEIT VOOROP STAAT.

E=MC² staat garant voor

  • ONE-STOP SHOPPING
  • ÉÉN AANSPREEKPUNT GEDURENDE HET PROJECT
  • KOSTENBESPARENDE OPLOSSINGEN
  • MESSCHERPE AANBIEDINGEN
  • INSPIREREND GRAFISCH DESIGN
  • SUPERSNELLE LEVERTIJDEN
  • NEDERLANDS SPREKENDE EN GOED VERZORGDE MONTEURS
  • 24 UUR SUPPORT
error: Ooops...dat werkt niet!
WhatsApp ons!