PRIVACY OPLOSSINGEN VOOR UW BEDRIJFSPAND

SMART FOLIE VOOR KANTOORRUIMTES

Smart Folie, de perfecte oplossing voor flexibele privacy.

 

Smart Folie is dé oplossing voor het tijdelijk blinderen van glas wanneer privacy gewenst is. Smart Folie wordt ook wel PDLC film genoemd (Polymer Dispersed Liquid Crystal). Het is een uniek folie dat voornamelijk op glas wordt geplakt en d.m.v. een electriciteitstroompje het oppervlak verandert van transparant naar ondoorzichtig. Je kunt de Smart Folie heel eenvoudig bedienen met een knop of schakelaar. Bepaal zelf wanneer privacy gewenst is!

 

Bel voor meer informatie: 023 – 557 87 72

VOORDELEN VAN SMART FOLIE

WAAROM U KIEST VOOR SMART FOLIE

Veel kantoren en bedrijfspanden zijn licht en ruimtelijk door het gebruik van veel glas. Dit ziet er mooi uit en werkt sfeerverhogend maar een groot nadeel hiervan is, dat het weinig privacy biedt. In bepaalde gevallen is privacy gewenst en is Smart Folie een ideale uitkomst. Het is zelfs mogelijk om een projector of beamer op de in- of uitgeschakelde folie te projecteren!

 

Bel voor meer informatie: 023 – 557 87 72

  • CONTROLE OVER PRIVACY
  • BEHOUD VAN OPEN RUIMTE EN LICHT
  • TRAPSGEWIJS DIMBAAR
  • EENVOUDIG BEDIENBAAR
  • PROJECTIE VIA BEAMER MOGELIJK

DE TECHNIEK ACHTER SMART FOLIE

HOE WERKT SMART FOLIE

Smart Folie is een unieke folie welke op transparante oppervlakken – meestal ramen – wordt geplakt. De folie kan door middel van elektriciteit het oppervlak veranderen van transparant naar ondoorzichtig. 

 

Smart Folie kan heel eenvoudig worden bediend met een knop, schakelaar of afstandbediening. Via de afstandbediening kan de smart folie trapsgewijs worden gedimd. Het is ook mogelijk de folie te schakelen op het lichtnet.

 

Met Smart Folie kunt u zelf bepalen hoe én op welke momenten privacy gewenst is.

 

Bel voor meer informatie: 023 – 557 87 72

error: Ooops...dat werkt niet!
WhatsApp ons!