Bezoek ons op de Provada vastgoedbeurs


PROVADA 2018 - E=MC2 - HAL 11-STAND 28

PROVADA

Van 5 tot 7 juni vindt in de RAI in Amsterdam weer de PROVADA plaats, de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het evenement wordt jaarlijks door tienduizenden vastgoedprofessionals bezocht om kennis, inspiratie en contacten op te doen of aan te halen. Het hoofdthema van deze editie is educatie, innovatie en integratie. Maar ook stedelijke transformatie, circulaire gebiedsontwikkeling en de rol van de corporatie krijgen er volop aandacht. Naast de beursvloer, waar honderden deelnemers zich presenteren, zijn er tal van netwerk- en forumbijeenkomsten en themapleinen georganiseerd. Kortom, een groots evenement in de branche.

Als bedrijf voor de totale (project)inrichting van commercieel vastgoed en bedrijven is E=MC² tijdens de PROVADA natuurlijk aanwezig. In onze stand presenteren wij u graag alles over onze mogelijkheden voor flexibele, kostenbesparende en duurzame (project) inrichtingen.

Iedere vastgoedeigenaar en -ontwikkelaar wil de juiste oplossing voor zijn inrichtingsvraag, optimale kwaliteit en de beste prijs. Binnen de kortst mogelijke termijn wilt u kunnen (her)inrichten. Daar zijn uw klanten en samenwerkingspartners immers ook bij gebaat, want tijd is geld.

Provada 2018 - E=MC2 - Hal 11 Stand 28

DUURZAAMHEID NATUURLIJK

Anno 2018 staan duurzaamheid en bijdragen aan een circulaire economie hoog op de agenda. Met oog voor mens en milieu bouwt E=MC² voor u aan oplossingen die bijdragen aan die circulaire economie. Duurzaamheid is voor ons een tweede natuur, een vast punt van aandacht bij ieder project.

 

HOE WERKEN WIJ DUURZAAM?

E=MC² adviseert en denkt met u mee over een gezond werkklimaat als het gaat om luchtbeheersing en isolatie en het hergebruik van materialen en producten. Meubels of delen daarvan zijn bijvoorbeeld dikwijls creatief aan te passen tot unieke, nieuwe producten. Ook hergebruiken wij in onze projecten vaak wanden, die voorheen een andere functie hadden. Nog een voorbeeld: bij de inrichting van een bedrijfsrestaurant adviseren wij onze klanten te kiezen voor professionele  apparatuur van hoge kwaliteit die lang meegaat. Jaarlijks apparatuur vervangen is daarmee overbodig. Dit scheelt kosten, is efficiënt en spaart het milieu.

Kiest u bij renovatie voor een flexibele inrichting, dan betekent dat kiezen voor een grotere toekomstbestendigheid. De inrichting zal langer meegaan zonder dat ingrijpende renovatie nodig is. Een duurzaam gebouw is in principe meer waard omdat het gemakkelijker te verhuren is. En vaak zelfs tegen een hogere prijs.

 

INVENTARISEREN, VISUALISEREN, REALISEREN

Wij inventariseren, visualiseren en realiseren. Dat doet E=MC² met een team van professionele ontwerpers, adviseurs en samenwerkingspartners. De onderlinge afstemming in de planning en uitvoering van uw project, houden wij in één hand. Als klant heeft u bij E=MC² dan ook altijd te maken met één vast contactpersoon om de totale inrichting van uw vastgoed te regelen. Van plafonds, wanden en vloerbedekking tot meubels, zonwering en belettering. Maar ook de fysieke verhuizing regelen wij graag voor u, net als de afwerking, electra- en datawerkzaamheden en alle andere zaken die nodig zijn voordat uw klanten (weer) aan het werk kunnen. Eigenlijk dus alles. ‘One call does it all’ is ons motto!

MEER WETEN?

Bezoek onze stand op de PROVADA van 5 tot 7 juni in de RAI in Amsterdam.

Bellen kan natuurlijk ook: 023 – 557 87 72

 

Dit bericht delen :
Gerelateerde berichten
error: Ooops...dat werkt niet!
WhatsApp ons!