De specialist die met u meedenkt

E=MC² TOTALE PROJECTINRICHTING

E=MC² verzorgt totaaloplossingen bij de inrichting van bedrijfspanden, kantoren, winkels, overheidsinstellingen, scholen, horecagelegenheden en zorgcentra.  Onze vier kernactiviteiten zijn scheidingswanden, vloerbedekking, systeemplafonds en meubilair, maar door ons brede specialisme op het gebied van inrichting kunnen wij elke totaal-inrichtingsopdracht aan. E=MC² verzorgt bijvoorbeeld ook electra- en datawerkzaamheden, schilder-, behang-, spuit- en stucwerk, verlichting, zonwering, projectkeukens, belettering, beplanting en verhuizing. Eigenlijk alles dus. Wij verplaatsen ook alle merken scheidingswanden waaronder Interwand, Interfinish en Maars. Natuurlijk kunt u bij E=MC² ook terecht voor een afzonderlijk onderdeel van de inrichting.

Maar één aanspreekpunt voor projectinrichting

Bij verbouwingen, herinrichting en verhuizingen nemen wij de complete uitvoering en coördinatie van u over. Normaal huurt u verschillende bedrijven in voor de verschillende werkzaamheden. E=MC² doet alles en is daarom uw enige aanspreekpunt. Handig en dan hoeft u maar met één persoon te overleggen in plaats van tien.

Vóór de deadline klaar

Het grootste voordeel voor u is tijdwinst; wij kunnen namelijk snel schakelen tussen werkzaamheden. Daarbij hoeft u geen tijdrovend overleg te plegen met alle verschillende leveranciers om uw planning op orde te krijgen. Wij zijn vaak vóór de deadline al klaar. Bovendien is een totaalaanpak flink goedkoper in kosten in het gehele logistieke proces. Neem direct contact op voor een voorstel! 

023 – 557 87 72

“ONE CALL … DOES IT ALL!”

E=MC² totale projectinrichting

VAN ANDERS NAAR BETER

TOTAALOPLOSSING 1
SCHEIDINGSWANDEN 2
VLOERBEDEKKING 3
PLAFONDS 4
E=MC² FLEXIBELE MUUR VISUALS 5
INTERIEURBOUW 6

Bij grote projecten komen veel verschillende inrichtingsdisciplines kijken. Een totaalconcept is dan een zeer aantrekkelijke oplossing. Het voordeel van het aantrekken van één partij voor verschillende diensten is een strakkere planning. U hebt maar één contactpersoon, één offerte en één werkwijze dus u houdt het overzicht. Daarnaast bespaart u enorm veel tijd én kosten doordat wij u volledig ontzorgen.

youngcapital-breda-12

Scheidingswanden zijn ideaal om aparte ruimtes te creëren binnen grotere vertrekken. Ze bieden rust en privacy in drukke kantoren en omdat ze zo flexibel zijn, kunt u moeiteloos uitbreiden of aanpassen. U creëert een prettige werkomgeving voor uw mensen. Bovendien kunnen wij aan al uw wensen voldoen met betrekking tot geluiddemping en brandvertraging.

peopleware-12

Professionele vloerbedekking is functioneel, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Maar naast deze praktische vereisten is de vloerbedekking mede bepalend voor de sfeer en uitstraling van een ruimte. E=MC² biedt u allerlei soorten harde en zachte vloerbedekking in elke mogelijke kleurstelling. U kunt kiezen uit verschillende zachte typen vloerbedekking zoals bouclé, frisé en velours en harde typen vloerbedekking zoals pvc, vinyl, laminaat, linoleum, parket, kurk, sportvloeren en gietvloeren.

jlg-1

Het perfecte plafond is onopvallend en functioneel. Het is sfeerbepalend voor een ruimte maar doet dat zonder de aandacht te trekken. Daarnaast sluit het naadloos aan op de wanden en biedt het alle mogelijkheden voor de plaatsing van verlichting en andere installaties.

peopleware-1

E=MC² maakt veelvuldig gebruik van flexibele muur visuals voor diverse projecten. De muur visual is een uniek systeem voor visuele communicatie. Visuals zagen er nog nooit zo strak uit en doeken verwisselen was nog nooit zo eenvoudig. Met deze aluminium superconstructie krijgt iedere visual een moderne, professionele uitstraling die gegarandeerd indruk maakt.

youngcapital-breda-11

E=MC² is specialist in het bouwen van maatwerk interieur en meubels voor bedrijven, winkels, horeca en overheidsinstellingen. Met dit specialisme bieden wij u ook gehele turnkey inrichtingsconcepten.

Een representatieve balie of een op maat gemaakte kastenwand, alles is mogelijk. Bovendien nemen wij de plaatsing direct in onze projectplanning op, zodat u niet nog naderhand geconfronteerd wordt met deze storende werkzaamheden.

slider-02

E=MC² staat garant voor

  • ONE-STOP SHOPPING
  • ÉÉN AANSPREEKPUNT GEDURENDE HET PROJECT
  • KOSTENBESPARENDE OPLOSSINGEN
  • MESSCHERPE AANBIEDINGEN
  • INSPIREREND GRAFISCH DESIGN
  • SUPERSNELLE LEVERTIJDEN
  • NEDERLANDS SPREKENDE EN GOED VERZORGDE MONTEURS
  • 24 UUR SUPPORT
error: Ooops...dat werkt niet!
WhatsApp ons!