Uw wensen een gezicht geven

2D & 3D ONTWERP INRICHTING

In onze studio werken wij met een 2D en 3D visualisatieprogramma waarmee wij u een realistisch beeld kunnen geven van het uiteindelijke resultaat van onze inrichtingsactiviteiten. U stapt als het ware uw nieuwe ruimte binnen en kunt alvast beleven in welke sfeer u straks zult gaan ondernemen. Ons bedrijf bedient zich steeds van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van artist-impressions zodat wij een steeds beter realistisch beeld kunnen schetsen van hetgeen u overweegt te laten uitvoeren.

Bij een redelijk omvangrijk project vervaardigen wij desgewenst tekeningen welke wij middels onze applicatie met behulp van uw mobieltje in een speciaal vervaardigde bril plaatsen. Hierdoor stapt u zo uw virtuele kantoor binnen waarbij uw hoofdbeweging u door het project zal navigeren. Bij zogenaamde virtual Stops in dit programma bent u door een oogwenk in staat de specificaties van een object van dichterbij te bekijken. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

MOGELIJKHEDEN

2D & 3D ONTWERP

In onze studio werkt een creatief team wat feilloos uw ideëen weet om te zetten naar 2D beelden (plattegrond) en 3D beelden. Op deze manier krijgt u een heel realistisch beeld hoe uw te verbouwen ruimte / kantoorpand er uit komt te zien.

TESTFIT

Uw kantoor of bedrijfslocatie begint een beetje te knellen of wordt te groot, en u overweegt te verhuizen naar een andere locatie? Verhuizen naar een ander pand betekent niet automatisch dat u ook meer ruimte heeft. Wellicht is de bedrijfslocatie die u op het oog heeft helemaal niet zo geschikt. Laat dus eerst een E=MC² Test-Fit uitvoeren, want misschien bent u met veel minder vierkante meters beter af. En dát bespaart u dan weer aanzienlijk op uw vaste lasten.

INTERIEURONTWERP

E=MC² is specialist in het bouwen van maatwerk interieur en meubels voor bedrijven, winkels, horeca en overheidsinstellingen. Met dit specialisme bieden wij u ook gehele turnkey inrichtingsconcepten.

CORPORATE IDENTITY

Wilt u uw Corporate Identity doorvoeren in bijvoorbeeld meubels, tapijten, muur visuals etc? Ook dan staat ons team voor u klaar. Met uw input en onze creativiteit komen we tot een spectaculair resultaat.

FLEXIBELE MUUR VISUALS

Voor onze flexibele muur visuals kunt u uw eigen bestanden aanleveren. Heeft u deze niet of heeft u juist specifieke wensen? Wij kunnen desgewenst voor u een visual op maat maken. 

GEVELRECLAME

Het eerste aanzicht van uw winkel, bedrijfspand of kantoorgebouw is de gevelreclame welke aangesloten op uw huisstijl feitelijk het visitekaartje vormt voor uw huidige en toekomstige relaties. Gevelreclames kunnen wij in diverse uitvoeringen voor u fabriceren. Wij leveren niet alleen gevelletters, lichtbakken, reclameborden, spandoekframes en gevelbeletteringen, maar ook entreebordjes, gevelvlaggen etcetera.

E=MC² staat garant voor

  • ONE-STOP SHOPPING
  • ÉÉN AANSPREEKPUNT GEDURENDE HET PROJECT
  • KOSTENBESPARENDE OPLOSSINGEN
  • MESSCHERPE AANBIEDINGEN
  • INSPIREREND GRAFISCH DESIGN
  • SUPERSNELLE LEVERTIJDEN
  • NEDERLANDS SPREKENDE EN GOED VERZORGDE MONTEURS
  • 24 UUR SUPPORT
error: Ooops...dat werkt niet!
WhatsApp ons!