Betrokken en deskundig

INSTALLATIEWERK

Tijdens de (her)inrichting van ruimtes zijn wij zeer nauw en actief betrokken bij het voorbereiden en uitvoeren van de diverse benodigde werkzaamheden aan de installaties welke zich in het pand bevinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aanleggen/aanpassen van Elektrotechnische installaties, databekabeling en serverruimtes, alarminstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, brandmeldinstallaties en werktuigbouwkundige installaties (aan- en afvoer van water).

Onze monteurs zijn vakkundig en gecertificeerd en werken volgens Nen-normeringen om calamiteiten te voorkomen. Het grote voordeel wat u als klant direct zult ervaren is dat al deze werkzaamheden naadloos zijn geïntegreerd in het verbouwingsproces, zodat er geen onnodige wachttijd ontstaat met als resultaat dat ook uw project tijdig zal worden opgeleverd. Een bijkomend voordeel voor u als klant is dat deze tijdwinst u direct een aanzienlijke besparing op uw budget gaat opleveren.

MOGELIJKHEDEN

ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

Elektronische installaties vormen vaak het hart van een onderneming. Uitval kan leiden tot problemen met computers, lichtinstallaties, beveiliging etc. Het op elkaar afstemmen van alle installaties vraagt grote vakkennis. In de gebouwen van vandaag worden tal van elektrotechnische installaties opgenomen die er samen met de werktuigbouwkundige installaties en beveiligingsinstallaties voor zorgen dat uw medewerkers goed, comfortabel en veilig kunnen werken.

DIENSTEN

bliksembeveiliging  –  aanleggen van bekabeling  –  verlichting en noodverlichting  –  geavanceerde zonweringsystemen

DATABEKABBELING EN SERVERRUIMTES

DATABEKABELING

Databekabeling vormt de verbinding tussen gebruikers en apparatuur in uw huis of bedrijfspand, naar de buitenwereld. Kampt u bijvoorbeeld met een verouderd databekabelingssysteem dan kan bijvoorbeeld een wirwar van draden uw computernetwerk verstoren, sterk vertragen of zelfs plat leggen. Wij kunnen u helpen bij het aanleggen of vernieuwen van een overzichtelijk en gestructureerd databekabelingssysteem, wat afgestemd wordt op de toekomstige ontwikkelingen op gebied van snelheid en bandbreedte.

SERVERRUIMTE

Wij verzorgen tevens de aanleg en het onderhoud van uw serverruimte, datacenter en de daarbij horende kabelvoorzieningen. We realiseren installaties met noodstroom apparatuur, koperbackbones, 19” kasten en switching.

Vanzelfsprekend leveren en plaatsen wij ook de verhoogde computervloeren en koelinstallaties voor deze ruimtes.

LUCHTBEHANDELINGSINSTALLATIES

Een luchtbehandelingsinstallatie zorgt voor een gezond werk- en leefklimaat, op werkplekken en in woningen. Het draagt daarnaast bij aan het voorkomen van vochtproblemen en is zuinig met energie. Om de kwaliteit van uw uiteindelijke installatie te waarborgen, nemen wij bij het geven van een advies altijd de betreffende VABI-berekeningen, NEN-normen en ISSO-publicaties in acht. Bij een luchtbehandelingsinstallatie gaat het dan om:

VA104: Luchtkanaalberekeningen
VA112: Geluid in luchtkanaalberekeningen
NEN 1087: Ventilatie van gebouwen. Bepalingsmethoden voor nieuwbouw.
ISSO-17: Luchtkanaalberekening.
ISSO-58: Luchtverwarming voor woningbouw.

WERKTUIGBOUWKUNDIGE INSTALLATIES

Alles wat te maken heeft met verwarming, luchtbehandeling en koeling verzorgen wij op deskundige wijze. Van een eenvoudige ketel tot en met een complexe installatie waarin alles voor uw gebouw geregeld is. Natuurlijk kunnen ook duurzame toepassingen zoals warmte-koude-opslag, betonkernactivering etc. worden meegenomen.

ALARMINSTALLATIES

Wij kunnen u adviseren op het gebied van camera’s en inbraakalarmen en deze ook voor u aanleggen. Van advies over preventieve maatregelen en aanleggen van de beveiligingssystemen tot en met onderhoud en service: een goede onderlinge afstemming zorgt voor de beste beveiligingsresultaten. Ons bedrijf levert desgewenst een vooruitstrevende service op het gebied van beveiliging. Vanuit een observatiekamer wordt desgewenst 24 uur uw object in de gaten gehouden. Bij een calamiteit is de reactiesnelheid dus nagenoeg nihil. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

BRANDMELDINSTALLATIES

Officiële brandmeldinstallaties worden in veel gevallen geëist door de brandweer of de verzekeringsmaatschappij. Maar indien er geen eis wordt gesteld door de brandweer of de verzekering bent u vrij in de beslissing een brandalarminstallatie aan te leggen.

Een geëiste brandmeldinstallatie moet voldoen aan de eisen zoals die in de NEN 2535 zijn vastgelegd. Voorafgaand aan de installatie dient een Programma van Eisen (PvE) te worden opgesteld welke door de eisende partij (brandweer en/of verzekeringsmaatschappij) dient te worden goedgekeurd.

E=MC² staat garant voor

  • ONE-STOP SHOPPING
  • ÉÉN AANSPREEKPUNT GEDURENDE HET PROJECT
  • KOSTENBESPARENDE OPLOSSINGEN
  • MESSCHERPE AANBIEDINGEN
  • INSPIREREND GRAFISCH DESIGN
  • SUPERSNELLE LEVERTIJDEN
  • NEDERLANDS SPREKENDE EN GOED VERZORGDE MONTEURS
  • 24 UUR SUPPORT
error: Ooops...dat werkt niet!
WhatsApp ons!