MEEST EFFECTIEVE ZONWERING

BUITENZONWERING

Buitenzonwering is de beste oplossing voor uw warmteprobleem. Op warme zomerdagen zal uw pand veel minder opwarmen waardoor de kosten op koeling aanzienlijk worden gereduceerd.

Buitenzonwering is verkrijgbaar in een grote diversiteit aan producten en bedieningsmogelijkheden. Niet ieder type buitenzonwering zal zich lenen voor de situatie en daarom is een gedegen advies van één van onze medewerkers een vereiste.

Meer en meer wordt ons reeds in de ontwerpfase om advies gevraagd, zodat vroegtijdig zonwering op een esthetisch en technisch verantwoorde wijze in het ontwerp kan worden ingepast. 

DOELGERICHT MAATWERK 

Naast het tegenhouden van zonlicht kunnen meerdere factoren bepalen welke vorm van zonwering het beste bij een project past. Ook energiebesparende, isolerende, beveiligingstechnische en financiële aspecten kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. 

Voor elke situatie een passende oplossing

ROLLUIKEN

Rolluiken zijn enorm veelzijdig en zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Daardoor is er voor iedere wens een gepaste oplossing te leveren.Aluminium rolluiken dragen bij aan de duurzaamheid van uw pand op het gebied van warmte en energie. Tijdens de zomermaanden blijft uw pand koel en in de winter zorgt het rolluik voor extra isolatie, waardoor de warmte beter blijft behouden. Doordat een rolluik uw kozijn beschermt tegen weersinvloeden gaat uw schilderwerk langer mee waardoor de onderhoudskosten van het pand dalen. Een aluminium rolluik werkt inbraak vertragend waardoor uw pand veiliger wordt. Het rolluik is bovendien uiterst geschikt voor het verduisteren van ruimtes en biedt privacy wanneer dat nodig is.

SCREENS

Een van de meest bekende en meest gebruikte vormen van buitenzonwering is de screen. Een screen is een vorm van doekzonwering welke verticaal langs het kozijn naar beneden zakt en hierdoor belemmert het de vrije doorloop niet. Door de functionele werking van het product is de screen een product dat in veel situaties de juiste keuze is. Het voordeel van de screen is dat ruim 80% van de zonwarmte wordt geabsorbeerd terwijl het zicht naar buiten blijft behouden. Een ideale oplossing voor situaties waarbij de gebruiker niet van de buitenwereld wil worden afgesloten. De kleurkeuze is enorm waardoor een screen meewerkt aan de strakke en moderne uitstraling van ieder gebouw. De grote variëteit aan bedieningsmogelijkheden biedt oplossingen voor iedere situatie en voor elk budget.

UITVALSCHERMEN

Uitvalschermen geven het pand een uniek aanzicht. De kleurkeuze is enorm waardoor architecten de mogelijkheid hebben het pand een kleurrijke uitstraling te geven. Uitvalschermen zakken diagonaal naar voren zodat er geen zonlicht meer op het raam valt. Doordat uitvalschermen niet het gehele raam bedekken blijft het contact met buiten voor een groot deel behouden. Dit is een van de voornaamste redenen waardoor uitvalschermen nog steeds voornamelijk projectmatig worden gebruikt.

BUITENJALOEZIËN

Wanneer er hoge eisen aan een buitenzonwering worden gesteld waarbij het weren van de zon alleen niet voldoende is, dan biedt de buitenjaloezie uitkomst. Een buitenjaloezie is een product bestaande uit horizontale aluminium lamellen welke niet alleen optrekbaar zijn, maar ook kantelbaar. Door het kantelen van de lamellen kan perfect de hoeveelheid intredend daglicht geregeld worden. Buitenjaloezieën kunnen in alle gewenste kleuren en bedieningen worden uitgevoerd waardoor voor iedere situatie de juiste toepassing kan worden gevonden.

E=MC² staat garant voor

  • ONE-STOP SHOPPING
  • ÉÉN AANSPREEKPUNT GEDURENDE HET PROJECT
  • KOSTENBESPARENDE OPLOSSINGEN
  • MESSCHERPE AANBIEDINGEN
  • INSPIREREND GRAFISCH DESIGN
  • SUPERSNELLE LEVERTIJDEN
  • NEDERLANDS SPREKENDE EN GOED VERZORGDE MONTEURS
  • 24 UUR SUPPORT
error: Ooops...dat werkt niet!
WhatsApp ons!