CREËER een persoonlijke sfeer

BINNENZONWERING

Voor iedere kantooromgeving geldt dat een aangename werkomgeving de werkprestaties en de productiviteit kan verhogen. Te veel of juist te weinig licht en een slechte luchtkwaliteit werken in een kantooromgeving sterk contraproductief.

DAGLICHT DOSEREN

Zonder zonwering heeft een kantoorruimte vaak een overdaad aan licht. Deze overdaad heeft niet alleen grote invloed op de zichtbaarheid van de gebruikte beeldschermen maar ook op ons totale fysieke welbevinden. De positieve effecten van goed licht gelden met name voor natuurlijk daglicht. De realiteit is dat veel kantoorruimtes baden in kunstlicht. Kunstlicht is monotoon van aard en kan soms flikkeren (met name bij oudere tl-buizen). De intensiteit van kunstlicht is bovendien lager dan van daglicht, waardoor de effecten op het lichaam vaak negatiever zijn. Het valt dan ook aan te bevelen om werknemers zo veel mogelijk bloot te stellen aan natuurlijk daglicht.

INDIVIDUEEL BEDIENBAAR

Echter, natuurlijk daglicht in de vorm van fel zonlicht kan hinderlijk zijn als je met een beeldscherm werkt. Daardoor is werkplekzonwering door de gebruiker traploos en individueel bedienbaar zodat elke werknemer de belichting van zijn of haar werkplek volledig zelf kan bepalen. Dit betekent dat het daglichtsysteem in de zomermaanden sterk zonwerend dient te werken terwijl dit in de winter juist volledig geopend moet kunnen worden om iedere beschikbare zonnestraal te kunnen benutten.

Creëer een persoonlijke sfeer

ROLGORDIJNEN

Een rolgordijn zakt verticaal langs het kozijn naar beneden. Rolgordijnen kenmerken zichzelf doordat grote oppervlaktes kunnen worden bedekt en bij de juiste doekkeuze blijft, indien gewenst, het zicht naar buiten behouden.

DUOROLGORDIJNEN

Een duorolgordijn bestaat uit transparante en dichte banen verwerkt in één doek die door het unieke oprolsysteem over elkaar heen bewegen. Daardoor stelt het u in staat om het licht optimaal te regelen of zelfs geheel te weren wanneer dat nodig is. Het product levert grote mate van privacy wanneer het product gesloten is.

HORIZONTALE JALOEZIËN

Met een horizontale jaloezie is de lichtinval perfect te regelen. De hoeveelheid lichtinval is nauwkeurig te bepalen doordat de aluminium lamellen op iedere gewenste positie instelbaar zijn. Het product geeft ook privacy in gesloten stand. Projectmatig is de horizontale jaloezie een zeer veel voorkomend product want ondanks de relatief lage investering biedt het vele mogelijkheden.

HOUTEN JALOEZIËN

Houten jaloezieën zijn een vorm van horizontale jaloezieën echter zijn de lamellen niet van aluminium maar van hout. Dit product is geliefd door de warme en eigentijdse uitstraling in combinatie met de perfecte lichtregeling die men gewend is van jaloezieën. Vaak wordt een houten jaloezie voorzien van een decoratieve ladderband waardoor het product de uitstraling krijgt van een shutter.

VERTICALE JALOEZIËN

Verticale jaloezieën, ook wel lamellen genoemd, zijn verticaal kantelbare lamellen van textiel, aluminium of PVC welke aan een rails worden gemonteerd. De kantelbare lamellen stellen u in staat de lichtinval en privacy te regelen naar eigen behoefte. Wanneer de zon niet schijnt kunnen de lamellen heel makkelijk verschoven worden waardoor de zonwering het zicht naar buiten niet meer belemmerd. Verticale jaloezieën worden vaak gezien als ouderwets, maar door toepassing van de juiste kleur en materiaalkeuze is het product wel degelijk decoratief.

PLISSÉ & DUETTE

Plissé en Duette shades zijn zeer elegante en stijlvolle vormen van zonwering en zijn toepasbaar in iedere situatie. Of het raam rechthoekig, rond of een andere speciale vorm heeft, er is voor iedere situatie een passende oplossing. Bij deze vorm van raamdecoratie is het doek gevormd naar een soort honinggraad waardoor het een unieke uitstraling heeft.

PANEELGORDIJNEN

Een paneelgordijn bestaat uit verticale stoffen panelen die door het fraaie railssysteem horizontaal zijn te verschuiven. Een paneelgordijn is uitermate geschikt voor grote raampartijen omdat er eindeloos gekoppeld kan worden. De panelen kunnen vrij over de gehele rails verschoven worden waardoor het licht alleen daar waar gewenst geweerd wordt. De panelen worden op maat gemaakt zodat u zelf de breedte en stof kunt bepalen. Paneelgordijnen kunnen indien gewenst helemaal geopend worden waardoor het contact met de buitenwereld niet verstoord wordt. Daarnaast kan een paneelgordijn gebruikt worden ter afscheiding van een ruimte wat het tot een uitgebreid veelzijdig product maakt.

VOUWGORDIJNEN

Een vouwgordijn is een zeer elegante vorm van raamdecoratie. De populariteit heeft het vouwgordijn te danken aan het stijlvolle ontwerp waardoor het gordijn bijdraagt aan de sfeer in uw pand. Vouwgordijnen zijn toepasbaar in ieder interieur en geven de ruimte een warme en huiselijke sfeer. Vaak worden vouwgordijnen gebruikt in combinatie met overgordijnen om de warme sfeer te versterken. Door toepassing van een moderne stof en uitvoering past het ook perfect in een strak interieur.

E=MC² staat garant voor

  • ONE-STOP SHOPPING
  • ÉÉN AANSPREEKPUNT GEDURENDE HET PROJECT
  • KOSTENBESPARENDE OPLOSSINGEN
  • MESSCHERPE AANBIEDINGEN
  • INSPIREREND GRAFISCH DESIGN
  • SUPERSNELLE LEVERTIJDEN
  • NEDERLANDS SPREKENDE EN GOED VERZORGDE MONTEURS
  • 24 UUR SUPPORT
error: Ooops...dat werkt niet!
WhatsApp ons!