comfortaspect van een goede werkomgeving

AKOESTIEK

Binnen huidige kantooromgevingen is een juiste akoestiek een steeds belangrijker onderwerp. Veel kantoren hebben een open indeling en vaak worden harde materialen gebruikt voor de inrichting. Daarbij zijn veel wanden en plafonds niet geluidwerend genoeg. Werknemers kunnen zich moeilijk concentreren en telefoongesprekken zijn niet te volgen.

E=MC² helpt bij het oplossen van uitdagingen op het gebied van akoestiek. Vaak kan door kleine aanpassingen de akoestische beleving al stukken verbeteren, denk hierbij aan het ophangen van akoestische panelen of geluiddempende muur visuals van E=MC².  Een uitgebreidere oplossing is het uitvoeren van een akoestisch onderzoek. Dit onderzoek resulteert in een concrete oplossing om de geluidwaarde binnen een omgeving naar een comfortabel akoestisch niveau te brengen.

MOGELIJKHEDEN

FLEXIBELE MUURVISUALS

De functie van onze flexibele muur visuals is, naast het creëeren van een persoonlijke sfeer, ook het opzuigen van geluid en het voorkomen van kaatsgedrag van geluid. Door een juiste oppervlakte verdeling van akoestische materialen ten opzichte van de vloer oppervlakte is het geluid te sturen en dus te verminderen. De akoestische muur visuals zijn als vast element op de wand te monteren of als “schilderij principe” uit te voeren.Een veel toegepaste oplossing is de muur visuals te combineren met akoestische plafond panelen.

akoestiek

AKOESTISCHE PLAFONDPANELEN

Om hinder uit galm op een esthetische wijze te verminderen/verhelpen bieden wij verschillende panelen/eilanden voor aan het plafond in uw pand om zodoende de akoestiek te verbeteren. Omdat elk pand anders is en gewenste kleur en vorm zeer persoonlijk zijn, bieden wij verschillende soorten plafondpanelen -en eilanden ten behoeve van de akoestiek en die per stuk ook weer naar wens aan te passen zijn.

AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN

Akoestische scheidingswanden zijn rondom gestoffeerd. Met een prachtige stoffencollectie geeft u de werkplek meer sfeer en creëert u een rustige werkomgeving met een goede akoestiek. Een combinatie van staande vloerwanden en desk-up wanden in vele maten geeft u alle vrijheid tot een perfecte invulling van uw werkruimte en het verbeteren van de akoestiek.

akoestiek

AKOESTISCHE KANTOORMEUBELEN

Naast sfeer brengt akoestisch kantoormeubilair rust op kantoor. Er is aandacht voor elkaar en voor het werk. Graag helpen wij u met een persoonlijk advies voor een passende kantoorinrichting en ter verbetering van de akoestiek. U kunt bij ons terecht voor zowel standaard akoestisch kantoormeubilair als ook specifiek kantoormeubilair. Met ons projectteam richten wij complete ruimten in: kantoren, ontvangstruimten, vergaderzalen, bedrijfsrestaurants en meer.

E=MC² staat garant voor

  • ONE-STOP SHOPPING
  • ÉÉN AANSPREEKPUNT GEDURENDE HET PROJECT
  • KOSTENBESPARENDE OPLOSSINGEN
  • MESSCHERPE AANBIEDINGEN
  • INSPIREREND GRAFISCH DESIGN
  • SUPERSNELLE LEVERTIJDEN
  • NEDERLANDS SPREKENDE EN GOED VERZORGDE MONTEURS
  • 24 UUR SUPPORT
error: Ooops...dat werkt niet!
WhatsApp ons!